Support

Vi är aldrig längre bort än ett telefonsamtal och är alltid öppna för samarbeten. Behöver du mer kunskap om våra instrument eller teknisk hjälp på expertnivå? Kontakta oss! Vi ser fram emot ditt samtal. Det är också stor chans att du hittar svaret på din fråga nedan.

Anvisningar och instruktioner

Kom igång snabbt och säkert med ditt mätprojekt och dra nytta av alla användbara funktioner i AVA Monitoring System.

Tips & trix

Som ett led i vårt ständiga arbete att göra AVA Monitoring System så enkelt att använda som möjligt erbjuder vi gratis webbmöten där vi går igenom olika tips och trix som bygger på mångårig praktisk mäterfarenhet. Varje webbmöte som är live, är ca 15 min och ger dig inspiration och idéer för att maximera nyttan av AVA Monitoring System. Här kan du titta på våra tidigare webbmöten.

FAQ

Här har vi samlat de vanligaste frågorna om våra produkter och deras funktioner.

Hittar du inte det svar du söker är du förstås alltid välkommen att kontakta oss.

Tekniska specifikationer och manualer

• AvaTrace M60 Manual Skickas på förfrågan
AvaTrace M80 – Produktblad (svenska)
Sonitus EM2030 – Produktblad (svenska)
AvaTrace Mobile Operator Guide (engelska)
AvaTrace Mobile Operator List (engelska)
AvaPeak (svenska)

Utbildning

Vi erbjuder grundutbildningen AvaSystem samt fortsättningsutbildningen AvaSystem Vibration. Söker du ett kundanpassat utbildningspaket? Kontakta oss så hjälper vi dig att anpassa utbildningen utifrån dina behov.

Våra instruktionsfilmer och FAQ är tillgängliga dygnet runt, alla dagar, och är anpassade för att du ska lära dig så mycket som möjligt om vibrationsmätning och våra instrument.

Reparation, service och kalibrering

Vi erbjuder dig som är kund hos AVA Monitoring reparation, service och kalibrering av ditt instrument. När du skickar instrumentet för service får du svar inom ett par dagar med bedömning av ev. kostnad samt tidpunkt instrumentet skickas tillbaka till dig. När ditt instrument är i behov av kalibrering får du ett påminnelsemejl från oss. Du hittar även information om när det är dags att kalibrera på produkten, samt i AvaNet. Kontakta oss via support@avamonitoring.com eller på telefon: 031-760 12 20.

Kontakta Oss

Vår telefonsupport når du på nummer 031-760 12 20
alla vardagar mellan 08.00-11.30 och 12.30-16.30.

Du kan också maila direkt till support@avamonitoring.com

Elektroniskt ärendehanteringssystem

Fyll i skrivfältet för att när som helst lämna ditt ärende eller förfrågan till vårt elektroniska ärendehanteringssystem. Du tilldelas då automatiskt ett ärendenummer som gör det enklare för båda parter att följa och hantera ärendet.