Om oss

Vi arbetar med ett enda fokus – att göra det enkelt att skapa säkerhet för omgivningen i samband med infrastrukturprojekt.

Vi gör det enkelt att skydda världen

Vi är inte stora, men vår ambition är enorm. AVA Monitoring System baserar sig på mer än 40 års erfarenhet av mätningar och en genuin passion för teknisk innovation. Det helautomatiska mätsystem vi idag erbjuder gör det enkelt för alla att skydda människor, byggnader, infrastruktur, mark, luft och vattendrag från negativ miljöpåverkan. Varje markvibration kan registreras och mätas automatiskt. När byggen kan pågå och samhällen utvecklas med minimala störningar – då är vi nöjda med vårt arbete.

Öppna för omvärlden

Vi vill inte låsa våra kunder till en enda lösning. Därför har vi valt att öppna vårt webbaserade mätsystem även för andra tillverkares mätutrustning. Som kund hos oss ska du kunna använda de fältinstrument du behöver till dina mätningar och samtidigt kunna dra nytta av AVA Monitoring Systems alla fördelar med automatisk, obemannad och fjärrstyrd mätning där du alltid har tillgång till dina mätdata.

AVA Monitoring System – ett rörligt system för en omväxlande tid

Vi lever och arbetar i en digital värld. Därför är AVA Monitoring System lika mobilt som du. Allt som krävs för att läsa av data eller justera fältinstrumenten är en dator, läsplatta eller smartphone med internetuppkoppling. Sedan har du full kontroll på varje mätvärde, dygnet runt, var du än befinner dig i världen.

Certifiering