Karriär

Vill du vara med och göra det enkelt att skydda världen?

Medan andra bygger och utvecklar vårt samhälle, är vi med och skyddar människor, byggnader, infrastruktur, mark, luft och vattendrag från negativ miljöpåverkan med hjälp av våra helautomatiska mätsystem. Vår bransch är nischad och har framtiden för sig. Vi är kanske inte så stora, men vår ambition är enorm!

På AVA Monitoring är du en del av ett familjärt företag med mycket driv och energi, men också med en stor portion omtanke och lyhördhet. Vi tycker det är viktigt att ha kul på jobbet och att alla trivs, oavsett var vi befinner oss i livet och karriären. Hur bra vi än är på det vi gör, kan vi alltid bli bättre. Därför läggs såväl tid och energi som resurser på att bredda vår kunskap, såväl internt som externt.

Service Engineer / Customer Support

Full Stack Developer

”Det absolut bästa med att jobba här är kombinationen av kollegorna och ledarskapet. Vi gillar att ha kul på jobbet och tillsammans bildar vi ett starkt team. Här går frihet och ansvar hand i hand. Jag uppskattar att vi får det förtroendet.”

Ewa Vollstedt, ekonomi och administration

”En av de saker jag uppskattar mest med att jobba här är att man verkligen känner att alla kompetenser är lika mycket värda. Det gör oss alla till nyckelspelare. Det finns en ömsesidig tanke om att det är när vi jobbar tillsammans som vi skapar resultat för kunden. Det tycker jag om.”

Joakim Bergström, systemingenjör

”Jag uppskattar kollegorna, variationen på arbete och tilliten på AVA Monitoring. Här får man vara med från start till mål i kundprojekt. Jag kan alltid lita på att min kunskap behövs och jag har stor frihet i mitt arbete.”

Magnus Gustavsson, elektroingenjör

”Vi är ett gäng specialister inom olika områden som jobbar bra tillsammans, alla är kundfokuserade och lösningsorienterade vilket jag gillar. Ett extra stort plus är den frihet vi får i vårt eget arbete.”

Johan Håkansson, systemutvecklare OK