Kundecase

Vil du vite mer om hvordan AVA Monitoring System brukes til overholdelse av regelverk, redusere miljørisikoen og for våre kunder til å arbeide effektivt og økonomisk? Her er noen eksempler.

Miljø- og omgivelsesovervåking for en digital verden

Hvert spadetak, hver sprenging og alt grunnarbeid kan påvirke omgivelsene. Vårt oppdrag er å sørge for minst mulig risiko for menneske, samfunn og natur i forbindelse med infrastrukturprosjekter. AVA Monitoring System er unikt og markedsledende innen automatisk måling av vibrasjon. Det er automatisk, ubemannet, fjernstyrt, uavhengig av eksterne strømkilder og kan både leses av og fjernstyres via din nettleser. Her er noen eksempel på hvordan våre oppdragsgivere har hatt nytte av AVA Monitoring System.

Vibrasjonsmåling med 300 målepunkt ved Värtaverket

Å bygge i sentrale Stockholm stiller alltid høye krav til sikkerheten. Når man bygger tett inntil et kraftverk i full drift, havner sikkerhetskravene på et helt nytt nivå.

 

Les mer

Pålitelig måling beskytter mennesker og verdifulle bygninger

Målekonsulentene Murphy Surveys valgte Ava Monitoring System til å gjennomføre støy- og vibrasjonsmålinger ved byggingen av Children’s Hospital i Dublin.

 

Les mer

Borås sprenger 2 millioner kubikkmeter med fjell

Borås vokser og næringslivets etterspørsel etter lokaler er stort. For å lage plass til flere virksomheter gjør kommunen nå en storsatsing på det nye området Viared vestre, et steinkast fra sentrale Borås.

 

Les mer

Fiskelykken sikret med automatiske målinger

Når hvert tak med gravemaskinskuffen kan påvirke omgivelsene – da ønsker man direkte tilgang til måledata. ÅF fikk maksimal kontroll til minimal kostnad da den nye fiskeveien i Säve-elva ble bygd.

 

Les mer

Forbedret bymiljø med Götatunnelen

Götatunnelen, som ble ferdigstilt i 2006, er et av Göteborgs største byggeprosjekter og gav göteborgerne kontakt med vannet igjen. Tunnelen strekker seg mellom Järntorget og Lilla Bommen, med en veilengde på ca. 3 km, der selve tunnelen er 1,6 km.

 

Les mer