Senior Javautvecklare/Teamlead

Som Senior Javautvecklare hos oss på AVA Monitoring kommer du att vara den som driver och leder javautvecklingen tillsammans med ett team på 4-5 medarbetare. Hos oss är utveckling och framåtsträvan en naturlig del av vardagen. Vi drivs av att hela tiden göra saker lite bättre, lite smartare, utan att för den del krångla till det.

 

Magin ligger i enkelheten – utan att någonsin tappa i teknisk skärpa. Som Senior Javautvecklare hos oss kommer du att vara en nyckelspelare i att skapa nya möjligheter för våra produkter, inte minst för den internationella marknaden där vi just nu expanderar stort. Dina viktigaste uppgifter kommer att vara att leda utvecklingen framåt samt att kreativt modernisera och skapa nya möjligheter för vårt mätsystem.

 

AVA Monitoring är ett familjärt företag – vi trivs med varandra och vi trivs med att få vara med och påverka. Våra beslutsvägar är korta och du kan vara säker på att din insats och dina idéer kommer att spela stor roll. Vi verkar utifrån ett helhetsperspektiv där utveckling och drift går hand i hand. Den molntjänst vi levererar till våra kunder drivs delvis med servrar på plats och delvis i molnet. Om du tycker om variation och utveckling mot molnet, så är detta rätt för dig!

 

Det är viktigt att du har ett helhetstänk och att du förstår kundnyttan. Konkurrensutvärdering och en vilja att skapa nya bättre lösningar är en stor del av jobbet. Ett intresse för teknik, affären och kundernas behov är avgörande för att lyckas i denna roll.

 

Vi tror att du:

 

  • har relevant utbildning, eller likvärdig arbetslivserfarenhet, inom javautveckling
  • har lång erfarenhet av javautveckling
  • har arbetat som teamlead eller har en stor vilja att växa mot en teamleadroll
  • är prestigelös och tycker om att arbeta i team
  • är en ledare som gillar att se andra växa
  • talar och skriver på svenska och engelska obehindrat

 

Omfattning: Heltid
Ort: Gårda, centrala Göteborg

 

I den här processen samarbetar vi med Randstad Technologies. Vid eventuella frågor kring rollen är du välkommen att höra av dig till rekryteringskonsult Cecilia Karlsson på cecilia.karlsson@randstad.se eller via telefon 0703-46 80 95.

Närmaste chef har ordet

Owe Källström

VD, AVA Monitoring

 

Hos mina medarbetare uppskattar jag framförallt det starka teamwork och engagemang vi har. Alla tar ansvar för att skapa resultat för kunden, men vi gör det tillsammans. Hos oss är allas insatser viktiga och alla medarbetare ska känna att man får vara med och påverka. Genom att ha högt i tak, utmanar och utvecklar vi oss. Vi ska alltid sträva efter att bli bättre, både som individ och i grupp.

 

Kanske viktigast av allt värdesätter jag vår ömsesidighet när det kommer till att ha kul på jobbet. För mig som chef är det viktigt att mina medarbetare trivs varje dag och känner att de har den frihet som behövs i arbetet.

 

Nu ser vi fram emot att gå in i nästa tillväxtfas. Vi ska bli ännu bättre på att leverera kundlösningar och fortsätta expandera till flera internationella marknader. Det är en spännande resa vi har framför oss och jag hoppas att du som läser detta vill vara med på den.

 

Varmt välkommen att bli en av oss på AVA Monitoring!

 

owe.kallstrom@avamonitoring.com
0707-12 34 56