Full Stack Developer

Om jobbet

Drivs du av teknisk innovation och vill arbeta med teknik i framkant? Önskar du en roll där du erbjuds mycket inflytande? Söker du en meningsfull tjänst som påverkar miljön till det bättre? Då kan du vara vår nästa kollega! 

 

Om Ava Monitoring

Vi är inte stora, men vår ambition är enorm. AVA Monitoring System baserar sig på mer än 40 års erfarenhet av mätningar och genuin passion för teknisk innovation. Det helautomatiska mätsystem vi idag erbjuder gör det enkelt för alla inblandade att skydda människor, byggnader, infrastruktur, mark, luft och vattendrag från negativ miljöpåverkan. Varje mätparameter kan registreras och kommuniceras automatiskt. När byggen kan pågå samtidigt som samhällen utvecklas med minimala störningar – då är vi nöjda med vårt arbete.

 

Om tjänsten

Vi har som ambition att bli världsledande inom branschen och nästa steg är att utvidga vårt team med en erfaren utvecklare. Hos oss får du möjlighet att arbeta med systemutvecklingens alla delar; från kravställningsarbete, arkitektur och design till utveckling, testning och slutleverans. Du blir en del av ett utvecklingsteam som arbetar tätt tillsammans. Infrastruktur och teknikstack etablerades 2020, vilket innebär att du kommer att få jobba med den senaste tekniken. Teknikstacken bygger på Kubernetes och Cloud Native, där vi utvecklar mikrotjänster med Java och ramverket Quarkus. Användargränssnittet utvecklar vi med Angular och JavaScript/Typescript.

 

För att trivas i rollen bör du ha:

  • Minst tre års erfarenhet av att arbeta med Java och JavaScript/TypeScript
  • Erfarenhet av Java och något ramverk för utveckling av mikrotjänster såsom Quarkus eller Spring samt Angular, React eller Vue
  • Erfarenhet av testdriven utveckling
  • God kunskap i standarder såsom Rest
  • Flytande engelska och svenska i både tal och skrift

Är du en social, flexibel och strukturerad person som gillar att arbeta med de senaste teknologierna samtidigt som du får utvecklas? Då kommer du passa in och trivas utmärkt hos oss!

 

Låter det intressant? Ansök  redan  idag! 

Intervjuer sker löpande, så skicka in din ansökan redan idag! Vid frågor kontakta Peter Sturesson på peter.sturesson@avamonitoring.com eller på 0726006633.

Närmaste chef har ordet

Owe Källström

VD, AVA Monitoring

 

Hos mina medarbetare uppskattar jag framförallt det starka teamwork och engagemang vi har. Alla tar ansvar för att skapa resultat för kunden, men vi gör det tillsammans. Hos oss är allas insatser viktiga och alla medarbetare ska känna att man får vara med och påverka. Genom att ha högt i tak, utmanar och utvecklar vi oss. Vi ska alltid sträva efter att bli bättre, både som individ och i grupp.

 

Kanske viktigast av allt värdesätter jag vår ömsesidighet när det kommer till att ha kul på jobbet. För mig som chef är det viktigt att mina medarbetare trivs varje dag och känner att de har den frihet som behövs i arbetet.

 

Nu ser vi fram emot att gå in i nästa tillväxtfas. Vi ska bli ännu bättre på att leverera kundlösningar och fortsätta expandera till flera internationella marknader. Det är en spännande resa vi har framför oss och jag hoppas att du som läser detta vill vara med på den.

 

Varmt välkommen att bli en av oss på AVA Monitoring!

 

owe.kallstrom@avamonitoring.com
0707-12 34 56