AvaTrace M80

Laaaang batteritid for enklere måling

Feltinstrumentet AvaTrace M80 vibrasjonsmåler med sensorer registrerer, databehandler og mellomlagrer måledata fra vibrasjoner og luftstøt lokalt i instrumentet. Måledata overføres automatisk via mobilnettet og Internett.

Pålitelig og sikker måling

Feltinstrumentet AvaTrace registrerer, databehandler og mellomlagrer måledata fra vibrasjoner og luftstøt lokalt i instrumentet. Data overføres automatisk via mobilnettet og Internett, i henhold til et individuelt og justerbart tidsskjema, til det nettbaserte målesystemet AvaNet. Alarmer sendes automatisk via e-post og SMS til ansvarlige personer når en måleverdi utenfor oppsatte grenseverdier registreres, eller hvis det skulle oppstå et driftsavbrudd, f.eks. ved kabelbrudd.

Enkel felthåndtering

I felten startes og stoppes målingen med et eneste knappetrykk. Lukk lokket og la det batteridrevne instrumentet stå ute i snø, kulde, regn og rusk i lang tid. Du leser av måleverdier og fjernstyrer instrumentinnstillinger fra nettleseren, noe som gir enda enklere håndtering.

240 dagers batteridrift

AvaTrace M80 måler både toppverdier og kurveforløp med opptil 4 målekanaler. En svært energigjerrig konstruksjon gir opptil 8 måneders batteridriftstid for vanlige alkaliske batterier (6 stk. D-batterier), og i kombinasjon med den enkle håndteringen gir dette en overlegen prosjektøkonomi.

Lang innspillingstid

AvaTrace M80 kan måle kurveforløp i opptil flere minutter, med en valgfri tidslengde på pretrigger. Dette egner seg spesielt godt ved automatisk måling av vibrasjoner fra togtrafikk.

Mål vibrasjoner i grunnen samt komfort og luftstøt fra

• Sprenging

• Peling

• Pakking

• Komfort

• Luftstøt

• Vei- og jernbanetrafikk

• Med mer

Sensorer

• Vertikal geofon

• Horisontal geofon

• Triaksial geofon

• Akselerometer

• Luftstøtmikrofon

Kjøpe eller leie måleutstyr?

Å kjøpe måleutstyr av oss er enkelt – men noen ganger er det mer effektivt å leie enn å kjøpe. Med fast dagsleie blir budsjettet tydelig, og du trenger verken å bekymre deg om service eller kalibrering. Vårt nettbaserte målesystem AvaNet inngår alltid i leieprisen, slik at du kan dra full nytte av alle funksjoner. Kontakt oss gjerne for å få mer informasjon og tilbud.

Kontakt Oss

Service og support

Vi tilbyr deg som er kunde hos AVA Monitoring, reparasjon, service og kalibrering av instrumentet ditt. Når du sender instrumentet til service, får du svar innen et par dager, med vurdering av ev. kostnad samt tidspunkt for når instrumentet sendes tilbake til deg. Når instrumentet ditt trenger kalibrering, sender vi deg en påminnelse via e-post. Du finner også informasjon om når tiden er inne for å kalibrere på produktet, samt i AvaNet.

 

Vår support når du på telefon +46 31-760 12 20 alle hverdager mellom 8–11.30 og 12.30–16.30. Du kan også sende saken i e-post til support@avamonitoring.com, så har du mulighet til å følge den opp. Du kan også søke etter hjelp i våre instruksjonsfilmer og FAQ.